Vet verwijderen Cryo 21

Slank worden door vetcellen te bevriezen, het kan bij Pure Wow met de Cryo21! 

Weg met die rol op uw buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkin verdwijnen als sneeuw voor de zon. Onze cryotherapie in de regio Purmerend bevriest de vetcellen: met direct en blijvend resultaat!

Cryo21 werkt met een kop van -10 graden. De temperatuur van de huid gaat hiermee in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou, daardoor zullen ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen uw lichaam op een natuurlijke manier. Zodra de vetcellen verdwenen zijn komen ze niet meer terug. U bent met onze cryotherapie bij Pure Wow in Purmerend dus definitief verlost van de vetcellen op de plaats waar de huid behandeld is. Heerlijk toch?!

vet verwijderen cryo 21

Wat doet de Cryotherapie behandeling met de Cryo21 nou precies met je lichaam?

  • Bloedsomloop wordt versneld
  • Gifstoffen worden verwijderd
  • Calorieën worden verbrand
  • Cellulitis (plaatselijke) wordt verwijderd
  • Vetcellen worden verwijderd
  • Lymfen worden gedraineerd
  • Er treed spierversteviging op

De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie. Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken, zoals bij de voorlopers van de Cryo21 wel het geval kan zijn.

 De behandeling zorgt voor het definitief verwijderen van vet cellen op plekken waar u ze niet weg krijgt, hoeveel u ook sport en welk dieet u ook volgt.

Op alle plaatsen kunnen vet cellen worden verwijderd, op de buik, billen en bovenbenen. Maar ook het definitief weghalen van de onderkin, of het verdunnen van de kuiten is mogelijk.

maak een afspraak